FAQ

 • Wat zijn de contactgegevens van Direct Solutions ?

  Het postadres van Direct Solutions is; Teleport Towers, Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 11.00 uur en 16.00 uur op het nummer +31 20 49 177 03.

 • Direct Solutions en Vastgoedbeheer

  Direct Solutions is uw bemiddelaar in vastgoedbeheer. Een makelaar zegt vaak iets anders dan wat de bedoeling is. Wij vormen voor u de juiste buffer tussen de marktcomplicaties en uw behoeften/vermogen. Direct Solutions maakt deel uit van een makelaars-netwerk.

 • Is Direct Solutions een incassobureau ?

  Nee. Direct Solutions is geen incassobureau, maar een bemiddelaar in incassozaken. De praktijken van Direct Solutions zijn pre-incasso te noemen. Dus de stap 'voordat' een incassobureau vaak ingeschakeld kan worden. Dit doen wij voor bedrijven die oog hebben op klantbehoud. Bemiddeling doen wij vanuit ons Nieuwe Denken. Hart hebben voor beide partijen en de debiteur benaderen als een klant en niet als schuldenaar.

 • Ben ik een wanbetaler ?

  Nee, niet direct. Wij werken inderdaad met bedrijven die een database hebben met wanbetalers. Er zijn ook geregistreerde wanbetalers. Als u van ons een bericht ontvangt wilt dit niet zeggen dat u wordt gezien als een wanbetaler. Wij nemen ieder situatie apart en achten deze als uniek.

 • Wat als ik niet betaal ?

  Direct Solutions neemt verder geen stappen bij het ontbreken van toenadering. Wij vormen enkel een 'veilige zone' voordat een opdrachtgever haar rechten zoekt bij een incassobureau. Wij proberen voor ieder tijd te nemen de situatie te bespreken. Dit wilt ook zeggen dat er geen kosten bijkomen voor de debiteur. Enkel de hoofdsom.

 • Mag Direct Solutions incasseren ?

  Nee. Direct Solutions mag niet incasseren en ze wilt dit ook niet. Doet geen aanvraag om dit te kunnen en dat is de bedoeling ook niet. Direct Solutions is geen incassobureau maar een Bemiddelaar. Direct Solutions vraagt enkel de situatie nader te bekijken en de hoofdsom over te maken. De kosten worden gelegd bij de opdrachtgever en zo wordt er oog gehouden op klantbehoud.

 • Wat heb ik nodig om te werken met Direct Solutions ?

  Om ons in te kunnen schakelen kunt u contact opnemen per telefoon of e-mail. De nodige informatie vind u onder pagina Home. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt om uw branche en nodige specificaties te bespreken.

Direct Solutions B.V.