vastgoed

Direct Solutions heeft onlangs samengewerkt aan een zakelijk netwerk om een vastgoedbeleggingsverslag op te stellen, waarbij velen hun beleggingsvoorkeuren op kunnen sporen. En volgens resultaten zijn veel mensen geïnteresseerd in het investeren in onroerend goed, het hoogste percentage van alle onderzochte vragen. Ervaring ondersteunt deze bevinding en meldt dat investeerders denken dat onroerend goed een goede investering is. Met zo'n sterke voorkeur voor onroerend goed is het belangrijk om te begrijpen waarom duizendjarigen geïnteresseerd zijn en hoe u in de toekomst kunnen investeren.

De respondenten van onze enquête werden gevraagd om te kiezen tussen voorraden, onroerend goed, grondstoffen, obligaties en contante equivalenten zoals olie, goud en katoen als de best presterende investering sinds 2000. Over het algemeen meldden 62 procent onzekerheid over welke activa de beste presteerde en 34 procent geloofde dat de beurs de beste investering was.

In realiteit is het onroerend goed beter dan de aandelenmarkt. Geslaagden hebben het goed. Klein-investeerders van gisteren zijn de groot-eigenaren van vandaag.

Ook, aandelen, als een immaterieel actief, zijn moeilijk voor veel om te kwantificeren. Bij onroerend goed kunt u echter de investering fysiek zien en bezetten. Dit zorgt voor een intrigerende investeringskeuze voor de meer visueel georiënteerde / beeldgeoriënteerde generatie.

Terwijl de grote aanbetaling nodig is om te investeren in onroerend goed, is de grootste reden dat dat velen onroerend goed kopen, dankzij online vastgoedbeleggingsplatforms, kunnen kopers nu in onroerend goed investeren door grote bedragen te besparen voor een aanbetaling.

Direct Solutions B.V.