veelgestelde vragen

Ik ben gebeld. Ben ik een wanbetaler?

Nee, u bent geen wanbetaler. Direct Solutions bespreekt de situatie en zoekt een passend oplossing. Zolang u de situatie met ons bespreekt wordt er altijd naar u geluisterd.

Ik ben er niet mee eens. Wat moet ik doen?

U kunt weigeren. Dat kent vanuit ons kant geen consequenties. Het enige wat wij kunnen doen is het dossier doorvoeren naar de opdrachtgever met een notitie dat de opdracht niet uitgevoerd kan worden. 

Is weigeren een oplossing?

Nee, weigeren is geen oplossing. Zolang u de situatie erkent adviseren wij om dit te bespreken. Wij kunnen altijd een passend oplossing bedenken. Dat moeten wij dus ook samen doen. Zolang u onterecht weigert zal de confrontatie steeds terugkeren.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, u betaald gemakkelijk in termijnen. Zolang u de situatie her- en erkent zijn alle oplossingen mogelijk. Ook in dit traject is Direct Solutions uw contactpersoon. De opdrachtgever mag u niet benaderen zolang u met Direct Solutions een lopend afspraak heeft. 

Er zijn veel klachten op social media. Hoe komt dit?

Direct Solutions kent een hoog effectiviteit in haar benaderingswijze. Het overgrote deel van de debiteuren maken gebruik van de ruime mogelijkheden wat door Direct Solutions worden aangeboden. De complimenten die we van betalende debiteuren hierover krijgen zijn voor ons een groot motivatie. Ook zijn er een klein groep debiteuren die de bespreking onterecht weigeren en offensief een klacht plaatsen op social media. Ons advies is daarom altijd: klacht plaatsen mag, maar laat het ons ook weten. Wellicht is dit een pakkender oplossing.

Ik heb een klacht of advies. Hoe kan ik jullie bereiken?

Klacht en advies hebben bij ons altijd een prioriteit gehad. De organisatie heeft besloten om dit een eersterangs prioriteit te geven. Zodra u een klacht of een advies heeft verzoeken wij u vriendelijk dit met ons te delen. U kunt uw klacht of advies verzenden via de klach&advies-box op ons voorpagina. U kunt ons ook bellen of zelfs mailen. Dit mag ten alle tijden op het adres info@directsolutionsbv.nl